Kaszinó nincs letét bónusz rulett játék szabályai

  1. Magyar Rulett Szorzók: Plusz, az alábbiakban bemutatott bitcoin kaszinók mobil használhatóság értékelése.
  2. Típusú Kaszinó Szerencsejáték És Rulett - A bónusz igényléséhez rendkívül fontos, hogy figyelmesen olvassa el ezt a cikket.
  3. Kaszinó Bónusz Slots Alkalmazások És Játékok 2023: Meg lehet próbálni játszani Medusa Fortune and Glory ingyen honlapunkon.

Pénzt kereshet magyarország online játékautomaták

Kaszinó Nincs Letét Bónusz Összehasonlítás
A Shambala Casino olyan erőforrás, amelyet a szerencsejáték-szabadidő keretében bízhat meg pénzével, érzelmeivel és döntéseivel.
Ingyenes Játékok - Online Kaszinók Számára Letöltése 2023-Ban Magyar Nyelven
Ez lehetővé teheti, hogy felzárkózzon, vagy legalább csökkentse a zsetonköteg és a vezető közötti különbséget.
Például minden Lucky Streak blackjack asztal lehetővé teszi a játékosoknak, hogy tét mögött, amikor az asztal tele van.

A kaszinó nincs letét kártyajáték

Kaszinó Nincs Letét Pénznyerő Játékok
Ez is lehet egy szóváltás, hogy írja be ezeket a számsorokat minden alkalommal.
Szerencsejátékok Ingyen 2023
Az euró verzió hatalmas, 2,70% - os éllel rendelkezik, míg az amerikai változat 5,25% - os%.
Online Kaszinó Bónusz Fogadási Oldalak 2023

Pályázati felhívás

Tata Város Önkormányzata

                      

A muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről  szóló 1997. évi CXL. törvény 94. § (3) bekezdése és a kulturális intézményben foglalkoztatottak munkaköreiről és foglalkoztatási követelményeiről, az intézményvezetői pályázat lefolytatásának rendjéről, valamint egyes kulturális tárgyú rendeletek módosításáról szóló 39/2020. (X. 30.) EMMI rendelet alapján pályázatot hirdet

Kuny Domokos Múzeum

Igazgató (intézményvezető)

munkakör ellátására.

A jogviszony időtartama:

határozott idejű munkaviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A vezetői megbízás időtartama:

A vezetői munkakör határozott időre, 2022. szeptember 1.-2027. augusztus 31.-ig szól.

A munkavégzés helye:

Komárom-Esztergom megye, 2890 Tata, Váralja u. 1-3.

A beosztáshoz tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:

Múzeumi feladatok ellátása mellett az intézmény tevékenységi körébe tartozó feladatok vezetői irányítása, különös tekintettel a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvény (továbbiakban: Kultv.), valamint az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvényben és végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendeletben foglaltakra. Az igazgató felelős az intézmény költségvetésének végrehajtásáért, az intézmény feladatainak ellátásához annak vagyonkezelésébe, használatába adott vagyon rendeltetésszerű igénybevételéért, az Alapító Okiratban előírt tevékenységek jogszabályban meghatározott követelményeknek megfelelő ellátásáért, a költségvetési szerv gazdálkodásában a szakmai hatékonyság és a gazdaságosság követelményeinek érvényesítéséért, a tervezési, beszámolási, információszolgáltatási kötelezettség teljesítéséért, annak teljességéért és hitelességéért, a gazdálkodási lehetőségek és a kötelezettségek összhangjáért, a belső kontrollrendszer kialakításáért és működtetéséért, valamint a belső ellenőrzés megszervezéséért és hatékony működéséért.

 

Javadalmazás megállapítása:

A javadalmazás megállapítására a Munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény rendelkezései az irányadóak.

                       

Pályázati feltételek:

–         Mesterfokozatú végzettség és szakirányú szakképzettség,  jogász, vagy közgazdász szakképzettség,

–         vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

–           Közös Európai Referenciakeret (KER) szerinti B2 szintet elérő idegennyelv-ismeret,

–          végzettségének és szakképzettségének vagy az intézmény alaptevékenységének megfelelő jogviszonyban legalább hároméves szakmai gyakorlatot szerzett, valamint a megbízás időpontjában vezetői gyakorlattal is rendelkezik,

–          büntetlen előélet és annak igazolása, hogy a pályázó nem áll muzeális intézményben végezhető tevékenység folytatását kizáró foglalkoztatásból való eltiltás alatt,

–         rendelkezik a munkaköre ellátásához szükséges magyar nyelvtudással,

–      cselekvőképesség,

–      a kultúráért felelős miniszter által a kulturális szakemberek szervezett képzési rendszeréről, követelményeiről és a képzés finanszírozásáról szóló rendelet szerint akkreditált, államháztartási és vezetési ismereteket nyújtó, legalább 120 órás tanfolyam elvégzését igazoló okirat – kivéve, ha jogász vagy közgazdász szakképzettséggel rendelkezik,- vagy nyilatkozik, hogy a megbízását követő 2 éven belül a tanfolyamot elvégzi és az azt igazoló okiratot bemutatja a munkáltatónak.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

–         részletes szakmai önéletrajz, mely tartalmazza a tudományos-szakmai publikációk jegyzékét,

–     szakirányú végzettséget és szakképzettséget és amennyiben van, tudományos fokozatot, valamint (KER) szerinti B2 szintet elérő idegennyelv-ismeret, -melynek igazolása történhet különösen az államilag elismert komplex típusú középfokú nyelvvizsga bizonyítvánnyal vagy azzal egyenértékű okirattal- igazoló okirat közjegyző által hitelesített másolata,

–         az intézmény vezetésére vonatkozó, részletes szakmai, vezetői programját,

–        az 1997. évi CXL. törvény 94.§ (1) bek. b) pontja szerinti büntetlen előélet, és annak igazolására szolgáló hatósági bizonyítványt, hogy nem áll a tevékenység folytatását kizáró foglalkozástól eltiltás hatálya alatt,

–      nyilatkozat cselekvőképességről,

–         a pályázó nyilatkozata arra vonatkozóan, hozzájárul-e, hogy a pályázatot véleményező és elbíráló testületek a személyét érintő ügy tárgyalásakor nyilvános ülést tartsanak,

–      a pályázó nyilatkozata arról, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatoknak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul.

–         legalább 3 év szakmai gyakorlat meglétét tanúsító munkáltatói igazolás, valamint a vezetői  gyakorlat hitelt érdemlő igazolását.

–         a pályázó nyilatkozata arról, hogy vállalja a kultúráért felelős miniszter által a kulturális szakemberek szervezett képzési rendszeréről, követelményeiről és a képzés finanszírozásáról szóló 1/2000. (I. 14.) NKÖM rendelet szerint akkreditált államháztartási és vezetési ismereteket nyújtó tanfolyam elvégzését a megbízást követő két éven belül, vagy ha már a tanfolyamot elvégezte, annak okirattal történő igazolása, ez alól mentesül, amennyiben jogász vagy közgazdász szakképzettséggel rendelkezik,

–     a pályázó nyilatkozata arról, hogy nem áll cselekvőképességet kizáró, vagy korlátozó gondnokság alatt,

–    a pályázó nyilatkozata arról, hogy megbízása esetén vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének eleget tesz,

–     a pályázó nyilatkozata, hogy nem áll fenn vele szemben a Munka Törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény 211. § szerinti összeférhetetlenségi ok.

A beosztás betölthetőségének időpontja:

A beosztás legkorábban 2022. szeptember 1. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. március 3.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Bálint Anita Irodavezető nyújt, a 06/34/588-662 telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

–    Postai úton, a pályázatnak a Tata Város Önkormányzata címére történő megküldésével (2890 Tata, Kossuth tér 1. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: IX/26/2022., valamint a munkakör megnevezését: Igazgató.

A pályázat elbírálásának módja, rendje:

Az érvényes pályázatot benyújtó pályázót  a 39/2020. (X.30.) EMMI rendelet 6. §-a alapján a munkáltatói jogkör gyakorlója által létrehozott bizottság hallgatja meg, melynek véleményét figyelembe véve a megbízási jogkör gyakorlója dönt. A pályázat eredményéről az érintettek írásbeli értesítést kapnak.

A pályázat elbírálásának határideje: 2022. március 31.

A pályázati kiírás további közzétételének helye:

–        Tata Város honlapja (www.tata.hu)

–      Kuny Domokos Múzeum honlapja

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A megbízásra a Kultv. 45. § (4) bekezdésben foglaltak szerint a kultúráért felelős miniszter egyetértését követően kerül sor. Az intézménynél újonnan létesült jogviszony esetében három hónap próbaidő kerül kikötésre.

Az intézményvezetői munkakör  befejező időpontját követően a munkáltató lehetőséget biztosít a munkavállaló végzettségének megfelelő kulturális  munkakörben határozatlan időre történő továbbfoglalkoztatására.

 

A kultúráért felelős miniszter által a kulturális szakemberek szervezett képzési rendszeréről, követelményeiről és a képzés finanszírozásáról szóló rendelet szerint akkreditált, államháztartási és vezetési ismereteket nyújtó tanfolyam elvégzését igazoló okirat hiányában – kivéve, ha jogász vagy közgazdász szakképzettséggel rendelkezik,- vagy nyilatkozik, hogy a megbízását követő 2 éven belül a tanfolyamot elvégzi és az azt igazoló okiratot bemutatja a munkáltatónak – a vezetői megbízást vissza kell vonni.

A pályázati anyagokat kérjük 2 példányban /eredeti+másolati példány, mely csak az önéletrajzot és a vezetési programot tartalmazza/ benyújtani. A pályázati határidőnél a postára adás idejét kell figyelembe venni.

A Képviselő-testület a pályázat eredménytelenné nyilvánításának jogát fenntartja.

Az adatkezelési tájékoztató elérhető az alábbi linken: http://www.tata.hu/2781/allasajanlatok.

 

Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztató adatkezelés megismeréséről

fb-share-icon