Elérhetőek nyári táboraink!

 

Intézményünk idén nyáron három táborral várja a 9 és 16 év közötti gyermekeket. Ajánlatunk a következő:

 

Palettata művészeti tábor – július 6-10.

Az idei tábor témája a színek birodalma. Sétáink során, környezetünkben a színeket keressük, munkáinkon a színek varázsa uralkodik. Színekkel, színhangulatokkal, festékekkel, festőnövényekkel ismerkedünk, a szivárvány színei csillannak meg, és olvadnak össze a Palettata idei palettáján.

 

Múzeumi drámatábor – július 13-17.

Játék, dráma és még több játék! Drámatáborunk fő célja a világ értékeinek felfedezése. Nem mellesleg pedig, hogy a közös játékok során felszabaduljunk, fejlesszük a gyermekek kommunikációs, társas és improvizációs képességeit, hogy bátran ki tudják magukat fejezni.

 

Tata helytörténeti tábor – július 27-31.

A helytörténeti tábor kapcsán a fiatal táborozni vágyók megismerkedhetnek a tatai vár történetével, történelmi eseményeivel. A Német Nemzetiségi Múzeumba ellátogatva a török kor utáni sváb betelepítéssel, a sváb kultúrával találkozhatnak. Tovább haladva a történelmi idősíkon, az Esterházyakról hallhatnak, végül a jelen időszakkal ismerkedünk a Geológus Kertben, illetve a Kálvária-dombon.

 

Hasznos tudnivalók:

A táborok ára: 22.000.-Ft/fő

A programok hétfőtől péntekig 8-16 óráig tartanak.

Táborainkban napi háromszori étkeztetést, szakképzett felügyeletet, illetve a járványveszély miatti higiéniás feltételeket biztosítunk.

Jelentkezni a muzeumpedagogia@kunymuzeum.hu e-mail címen vagy a 06-30/331-7511-es telefonszámon lehet.