Közönségszavazás – Milyen legyen legújabb szórólapunk? Döntsék el Önök!

A korábbi évek sikeres kezdeményezését folytatva  közönségszavazás segítségével szeretnénk kiválasztani legújabb információs kiadványunk tervezőjét. A Talentum Iskola tanulói, Tata tehetséges grafikus diákjai – az intézményeink közötti kiváló együttműködés keretében – bemutató leporelló-tervezeteket készítettek, melyeket  most Önök elé tárunk. A megmérettetésben legtöbb voksot összegyűjtött fiatal grafikus terve alapján elkészült leporellóval reklámozzuk intézményünket és kiállítóhelyeinket. Az online és a helyszínen szavazók között pedig múzeumi kiadványokat sorsolunk ki.

2023. március 16-ig többféle módon adhatják le szavazataikat: 

1.  a Tatai Várban, a Vártorony kiállítótérben, a “TATA 2022” című tárlatban elhelyezett szavazóládákba bedobott szavazócédulával.

2. A Kuny Domokos Múzeum közösségi médiafelületén (https://www.facebook.com/kunymuzeum) az eredeti poszt hozzászólásában a terv sorszámát megadva, illetve a kiválasztott terv mellett a lájk gomb megnyomásával. 

3. Elektronikusan az alábbiak szerint:

A honlapunkon megjelent 17 pályamű megtekintését követően, e-mailben is elküldhetik, hogy melyik terv nyerte el az Önök tetszését. Kérjük Önöket a kommunikacio.kunymuzeum@gmail.com címre elküldött e-mailben a terv sorszámát tüntessék fel, valamint az alábbi adatokat is legyenek szívesek megadni:

Az általam kiválasztott terv sorszáma:………………………….

Elérhetőség:

Név: ………………………………………………………..

Telefonszám ………………………………………………….

Email-cím: …………………………………………..………

Cím:        …………….……………………………………..

A sorszámok a képek bal felső sarkában láthatóak, a sorszámok sorsolás eredményeképpen alakultak ki, semmilyen sorrendiséget nem jelentenek!

A győztest a “TATA 2022” című időszaki kiállítás záróeseményén hirdetjük ki.

A Kedves Múzeumbarátok figyelmébe pedig ezúton is ajánljuk a “TATA 2022”  elnevezésű tárlatunkat, mely a Tatai Vár Vártorony kiállítóterében tekinthető meg 2023. március közepéig, nyitvatartási időnkben: keddtől vasárnapig 9.00 és 17.00 óra között.

Adatkezelési információk:Az adatgyűjtés kizárólag a Kuny Domokos Múzeum (2890 Tata, Váralja út 1-3.) és az adatot szolgáltatónak a “Tata 2022” elnevezésű szavazás során a részvételhez kapcsolódó, a szavazásban való regisztráció és nyereményekkel kapcsolatos értesítés fázisban használható fel. Az adatlapon megadott személyes adatok kezelése a Kuny Domokos Múzeum érvényes Adatvédelmi és Adatbiztonsági szabályzatának 13.5 pontja és 13. számú mellékletében  foglaltak szerint történik.