Tájékoztatás

Tisztelt Látogatóink!

Intézményünk a koronavírus fertőzések hazai megjelenése óta az Operatív Törzs megelőzéssel kapcsolatos ajánlásait betartva, felelősségteljesen jár el a Kuny Domokos Múzeum működése, kiállítótereinek üzemeltetése kapcsán.

Fenntartónk, Tata Város Önkormányzata és Múzeumunk vezetése folyamatosan figyelemmel kíséri a vírus terjedésével kapcsolatos kormányzati információkat, tartja a kapcsolatot a felettes felügyeleti szervekkel.

Az operatív törzs ellentétes utasításáig, az előre meghirdetett programjaink  2020. március hónapban elmaradnak. A 2020. március 12-én 17 órától meghirdetett „Tatai kerékvetők és kapualjak” című projektindító előadásunk elmarad. A kezdeményezésről a sajtó segítségével tájékoztatjuk a lakosságot.

A Kuny Domokos Múzeumban és a Német Nemzetiségi Múzeumban az állandó és időszaki kiállításaink az érvényben lévő nyitvatartási időben továbbra is látogathatóak.

Intézményünkben a takarítás és fertőtlenítés gyakoriságát növeljük, és a megfelelő higiéniai feltételeket biztosítjuk látogatóink és munkatársaink számára. Kérjük azonban, mindenki saját belátása szerint, egészségügyi állapotának figyelembevételével, saját felelősségére látogassa kiállításainkat.

További döntésekről és a látogatókat érintő információkról folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a Múzeum holnapján és közösségi média felületein.

További információk: https://koronavirus.gov.hu/megelozes

 

Kuny Domokos Múzeum Vezetősége