Kuny Domokos Múzeum, Vár

Hétfő: SZÜNNAP
Kedd - péntek: 10.00 - 18.00
Szombat-vasárnap: 9.00-18.00
(+36) 34/381 251

Sima bejegyzés

V. Barlang/Grotta kiállítás

Felhívás

A Kuny Domokos múzeum ötödik alkalommal rendezi meg a Barlang/Grotta kiállítást Tatán a Törökkori bejáróban 2017 augusztus 11-én.

A kiállítás témája: Kint/Bent. A cím a korábbi évekhez hasonlóan arra szolgál, hogy a csoportos kiállításon egymás mellé kerülő művek újabb értelmezési lehetőségét nyissa meg, tehát tekintsék a művészek gondolatébresztőnek a megjelölt fogalmakat, nem szükséges direkt formában reflektálni a hívószóra.
A kiállításra 40 évnél fiatalabb professzionális képzőművészek és a művészeti egyetemek hallgatói (MKE, PTE MOME, NyME, stb.) jelentkezhetnek festménnyel, grafikával, szoborral, installációval. A kiállítás meghívásos és szabad beadásos rendszerben kerül megrendezésre. Jelentkezni június 25-ig lehet e-mailben.
Kérjük a jelentkezők küldjenek a torokkorikiallitas@gmail.com e-mail címre maximum 5 db képet (JPG minimum 1 M), címmel, mérettel, technikával és készítési évvel együtt), és egy rövid szakmai önéletrajzot. A kiállítandó képek mérete ne haladja meg az 1m x1m-t. A pályázat eredményéről, képek leadásáról, és a megnyitó pontos idejéről mindenkit e-mailben értesítünk. A képeket kiállításra kész állapotban kérjük leadni. A kiállítás anyagából katalógus készül.
A kiállítási anyagok gyűjtése Budapesten (helyszínt később egyeztetünk a kiállítókkal), Zalaegerszegen és Tatán a Vármúzeumban lesz
A legjobb alkotók a következő évben lehetőséget kapnak önálló kiállításra a Vármúzeumban.
A korábbi Barlang/Grotta kiállításon résztvevőknek nem kell önéletrajzot küldeniük, elég a kiállításra szánt munkákat elküldeni.
Jelentkezési határidő 2017 június 25.
További információ:
Kövesdi Mónika
Kammerlohr-Kováts László
torokkorikiallitas@gmail.com

Egy kisváros a hátországban - kiállítás