Kuny Domokos Múzeum, Vár

Hétfő: SZÜNNAP
Kedd - péntek: 10.00 - 18.00
Szombat-vasárnap: 9.00-18.00
(+36) 34/381 251

Sima bejegyzés

“DE PROFUNDIS” VII. Barlang/Grotta kiállítás – FELHÍVÁS

A Kuny Domokos Múzeum hetedik alkalommal rendezi meg a Barlang/Grotta kiállítást Tatán a Törökkori bejáróban 2019. augusztus 10. és augusztus 25. között

A kiállítás témája: De profundis (mélységből)

A kiállításra jelentkezhetnek 40 évnél fiatalabb professzionális képzőművészek és a művészeti egyetemek hallgatói (MKE, PTE MOME, NyME…) festménnyel, grafikával, szoborral, installációval. A kiállítás meghívásos és szabad beadásos rendszerben kerül megrendezésre. Jelentkezni július 1-ig lehet e-mailben. 

Kérjük a jelentkezők küldjenek a torokkorikiallitas@gmail.com e-mail címre maximum 5 db képet JPG formátumban (1 MB – 5 MB), címmel, mérettel, technikával és készítési évvel együtt, és egy rövid szakmai önéletrajzot. A kiállítandó képek mérete ne haladja meg az 1m × 1m-t. A pályázat eredményéről, képek leadásáról, és a megnyitó pontos idejéről mindenkit e-mailben értesítünk. A képeket kiállításra kész állapotban kérjük leadni. A kiállítás anyagából katalógus készül. 

A kiállítási anyagok gyűjtése Budapesten (helyszínt később egyeztetünk a kiállítókkal), Zalaegerszegen és Tatán a Vármúzeumban lesz.

A legjobb alkotók a következő évben lehetőséget kapnak önálló kiállításra a Vármúzeumban.

A korábbi Barlang/Grotta kiállításokon résztvevőknek nem kell önéletrajzot küldeniük, elég a kiállításra szánt munkákat elküldeni.

Jelentkezési határidő: 2019. július 1. 

További információ: Kövesdi Mónika, Kammerlohr-Kováts László 
torokkorikiallitas@gmail.com

Egy kisváros a hátországban - kiállítás