Kuny Domokos Múzeum, Vár

Hétfő: SZÜNNAP
Kedd - péntek: 10.00 - 18.00
Szombat-vasárnap: 9.00-18.00
(+36) 34/381 251

Sima bejegyzés

A TERMÉSZET VONZÁSÁBAN természetfotó-pályázat

A tatai KUNY DOMOKOS MÚZEUM

A TERMÉSZET VONZÁSÁBAN

címmel természetfotó-pályázatot hirdet!

 

A pályázat nyitott, azon bármely hivatásos, vagy amatőr fotós részt vehet. A pályázaton való részvétel ingyenes, nevezési díj nincs.

A pályázat címe tágan értelmezhető. Beküldhető az állat, vagy növényvilágot bemutató klasszikus természetfotó, de más, az ember és a természet kapcsolatára bármilyen módon reflektáló alkotás is.

A pályázatra benyújtandó fotók beküldésének határideje: 2019. szeptember 15.

Egy szerző legfeljebb három (3) alkotással pályázhat.

A pályázaton csak olyan képpel lehet részt venni, ami a beküldési határidő napjához képest nem készült 1 évnél régebben.

A beküldött képfájlok mérete legfeljebb 2 Mbyte lehet. Az alkotónak rendelkeznie kell továbbá a beküldött kép nyomdai minőségű (300 dpi felbontású) változatával.

A beküldött képek fájlneve ékezet nélkül: Termfoto_Vezetéknév_Keresztnév_Kép_címe.jpg (pl. Termfoto_Kovacs_Adam_Felkelo_nap.jpg)

A zsűri által legjobbnak ítélt képek kiállításra kerülne a Kuny Domokos Múzeumban a Tatai Vadlúd Sokadalomhoz kapcsolódó kiállításon, 2019 novemberében.

A múzeum ezen felül a legjobbnak ítélt alkotásokat külön díjazásban is részesítheti!

 

A beküldött fotók tartalmi és teljes jogi felelőssége a pályázót terheli. A pályázók alkotásaik beküldésével nyilatkoznak arról, hogy rendelkeznek a képek személyiségi jogi engedélyeivel. Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait. Amennyiben a beadott fotók mégis megsértik más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles a Kuny Domokos Múzeumot mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni.

A rendezőség az elfogadott képeket a kiállítás népszerűsítése érdekében térítés nélkül felhasználhatja a szerző nevének feltüntetésével, a kiállítás anyaga később elérhető lesz a www.kunymuzeum.hu oldalon.

A pályaműveket az alábbi címre kell beküldeni: kunykum@gmail.com

A tárgy mezőbe a következőt kérjük feltüntetni: Természetfotó

Egy kisváros a hátországban - kiállítás